Hoe werkt het?

1. Bekijk het aanbod en kies je activiteiten

Zoek leuke activiteiten uit in ons activiteitenaabod, zoveel als je wilt! Ga samen met je ouders/verzorgers naar de website om het aanbod te bekijken en je in te schrijven: https://www.jibbplusactiviteiten.nl/activiteiten  

2. Meerdere inschrijvingen van alle kinderen in één keer!

Zoek alle activiteiten - ook van meerdere kinderen - in de lisjt en voeg ze toe aan het inschrijfmandje (winkelwagentje). Het is mogelijk om meer kinderen toe te voegen aan een activiteit.

VOL > als de activiteit vol is, kan er niet meer worden ingeschreven.

WACHTLIJST > vaak kan jij je nog opgeven voor een wachtlijst. Wanneer een plek vrijkomt, ontvang je een bericht per mail.

3. Koppel de gegevens van je kind aan de betreffende activiteit

Alle activiteiten in het inschrijfmandje geplaatst? Gan dan verder en koppel deze inschrijvingen eenvoudig aan het juiste kind, zodat de aanbieder weet welke inschrijver deze kan verwachten!

4. Eventuele kosten worden via automatische incasso van de rekening afgeschreven

Als er kosten worden gerekend voor een activiteit wordt een IBAN-nummer gevraagd met toestemming om automatische incasso uit te voeren. Dit bedrag wordt uiterlijk 1 maand later afgeschreven. Je hoeft dus nooi contact geld mee te namen naar de activiteit. Na de inschrijving krijg je de bevestiging per mail!